Treninger

TRENINGSKVELDER

Vi har faste treninger mandager kl. 18.00 – 20.00 på Skaret (sommerhalvåret) og i treningshall på Røbekk (vinterhalvåret).

VINTEREN

Den 1/1-16 inngikk Romsdal Hundeklubb en leieavtale på et innendørslokale på Røbekk. Fellestreninger i parkeringstunellen utgår.

Det er mulighet for å bli med på en egen avtale med klubben eller å møte opp på den åpne klubbtreningen på mandager kl 18.00 – 20.00. Det er ikke vann og toalett i lokalet.

Treningshallen er ca 200 kvadratmeter med kunstgress som underlag. Hallen ligger rett ved hovedveien og det er andre gård etter Røbekk kirke når du kommer fra sentrum. Det er en oransje løe ved et hvitt hus med trær ved innkjøringen.

Egen treningsavtale: Ved å signere en egen kontrakt vil du kunne trene i treningshallen når det måtte passe deg. Du betaler et fast månedsbeløp og får da tilgang 24 timer i døgnet. Da blir du også lagt til klubbens facebookgruppe for treningshallen og du får tilgang på koden til nøkkelboksen. Ta kontakt med klubben for å få tilsendt kontrakt og informasjon.

Treningsavtale:

  • Kr 200,- per mnd per person
  • kr 300,- per mnd om det er flere i husstanden som ønsker å trene
  • Avgiften betales inn forskuddsvis til kontonummer 4212.11.39604 med forfall den 20. pr.mnd.
  • Oppsigelsestiden er 3 mnd og gir 1 år karantene før man kan signere ny kontrakt.
  • Man må være medlem av RHK.
  • Fri tilgang til hallen hele året.

SOMMEREN

På sommeren holder vi til ved travbanen på Skaret. Kjør Rv 64 opp Årødalen og mot Skaret og ta av ved skiltet Travbane/Parkering. Hytta ligger på høyre side, rett ved travbanen.


Der har vi kurslokale, kjøkken og toalett. Ute benytter vi oss av travbanen, parkeringsplassen, agilitybanen og området midt på travbanen. Ellers er det mye fint terreng til spor og turmulighetene er enorme.

Alle er hjertelig velkommen til egentrening med gode muligheter for å få hjelp.

Vi kan trene på lydighet og utstilling, samtidig som dette er ypperlig miljøtrening for valper og voksne. Vi har også en oppdatert Agilitybane som står oppe i inngjerdet område. Denne er til fri benyttelse for våre medlemmer.

Selvfølgelig er det lov å bare komme for det sosiale også, med eller uten hund, det er ingen forpliktelser til å trene.